Utilizarea site-ului

Accesarea, vizitarea, folosirea sau cumpararea produselor prezentate pe site-ul vanina.ro  implica acceptarea termenilor si conditiilor mai jos enumerati. Pentru a fi informat despre toate conditiile de utilizare ale acestui site, va rugam sa parcurgeti toate sectiunile urmatoare.

Vanina SRL. isi rezerva dreptul de a face modificari si actualizari ale acestor termeni si conditii, precum si ale ofertei, fara o notificare prealabila si fara precizarea motivelor; de asemenea, FUNKERS SRL. isi rezerva dreptul de a corecta eventuale omisiuni sau erori in afisare care pot surveni in urma unor greseli de dactilografiere, lipsa de acuratete sau erori ale produselor software, fara a anunta in prealabil. Aceste erori nu oblige Vanina SRL la nicio actiune.

Va rugam sa cititi cu atentie termenii si conditiile, de fiecare data cand folositi acest site. Continuarea folosirii site-ului implica acceptarea modificarilor efectuate. Tot continutul site-ului vanina.ro este proprietatea Vanina SRL si este aparat de legea pentru protectia drepturilor de autor.

Folosirea fara acordul scris al Vanina SRL a oricaror elemente regasite in site, chiar daca aceste elemente poarta marcaje de protectie, atrage dupa sine consecintele prevazute de legislatia in vigoare. Pentru a ne sesiza orice incalcare privind legea pentru protectia drepturilor de autor, ne puteti contacta latelefonul si e-mailul afisat.

Vanina SRL respecta legile in vigoare privind confidentialitatea datelor

vanina.ro se angajaza sa nu transmita datele personale ale utilizatorilor site-ului catre terti si sa le foloseasca numai in scopul stabilirii contactului cu clientii sai, precum si in scopul informarii acestora asupra aspectelor legate de functionarea site-ului, oferta si politica firmei Vanina SRL si vanina.ro nu incurajeaza SPAM-ul, nu furnizeaza datele dvs de contact unor terti (persoane fizice sau juridice), nu vinde, nu ofera, nu face schimb de adrese de e-mail obtinute prin intermediul acestui site, nu divulga adresa dumneavoastra de e-mail altor persoane care acceseaza paginile acestui site, fara acordul dumneavoastra explicit. 

Vanina Boutique poate dezvalui datele cu caracter personal catre terti , daca acest lucru este cerut de lege  sau in cazurile de buna credinta in care aceste actiuni sunt necesare pentru :

a)      Conformarea la rigorile legii

b)      Protejarea si apararea drepturilor de proprietate apartinand companiei Vanina Boutique  SRL  

c)       Actionarea in circumstante de urgenta, pentru protejarea sigurantei personale a angajatilor, a utilizatorilor de produse si servicii sau a persoanelor publice .

Atunci cand suntem solicitati sa furnizam date cu caracter personal , sau ni se permite acest lucru, vor fi dezvaluite doar acele date necesare a indeplinii obiectivul solicitarii

Vanina Boutique  nu vinde, inchiriaza sau schimba date cu character personal catre terti.

Folosim datele cu caracter personal  colectate, in urmatoarele scopuri :

a)      Facturarea produselor / serviciilor comandate de catre dumneavoastra ;

b)      Livrarea acestora

c)       Efectuarea platii online ( daca este cazul)

 

Datele cu caracter personal pot fi dezvaluite fara consimtamantul  dumneavoastra in caz de litigii/dispute privind fraudele la plata catre urmatorii destinatari : Bancile implicate in platile online , Organismele Internationale de Carduri si Furnizori de servicii / produse , respectiv conforma prevederilor legii 677/2001, catre institutile abilitate.


Orice utilizator care a furnizat explicit pe site-ul Vanina Boutique ro adresa sa de email poate opta ca aceasta sa fie stearsa din baza de date a Vanina Boutique . Pentru a sterge informatiile furnizate de dvs din baza de date, este de ajuns sa ne contactati si sa cereti acest lucru telefonic, sau e-mail.

Vanina Boutique nu isi asuma responsabilitatea pentru pierderile de informatii datorate erorilor sau eventualelor probleme de securitate ale serverului ce gazduieste site-ul nostru, sau actiunilor unor terte persoane.